PURIFICATOARE

HYLA

 

Purifica si umidifica aerul din incaperi pana la 100mp. Filtreaza aerul prin cca 1 L de apa proaspata fara a fi nevoie sa schimbati alte filtre. Apa este cel mai bun mediu de filtrare a aerului. Neutralizeaza polenul, fumul de tigara si alti contaminanti, elimina praful, bacteriile, virusii si mucegaiurile.

Studiile arata ca daca folosesti un purificator de aer in casa, incepi sa dormi mai bine si esti mult mai energic dimineata. Purificatoarele de aer sunt menite sa indeparteze iritantiile de la animale, praful, polenul, cat si fumul de tigara si mirosurile neplacute.

\

De fiecare data cand respiri aerul din propria casa, poti inhala impuritati daunatoare. De fapt, specialistii spun ca in casele in care nu exista un purificator de aer ecologic, plamanii celor care locuiesc in acea casa filtreaza aerul din casa.Aerul aspirat este curățat de efectul centrifugal și astfel el este reintrodus in camera filtrat si curat.

“Folosesc purificatorul Hyla de câțiva ani si sunt foarte mulțumită. In fiecare zi mă face să uit de poluarea din oraș.”

Ioana Stanescu

Curat. Sănătos. Eficient.

Contactează-ne acum pentru o consultație gratuită!

Contact